Таланти «Дивограю»: душа співає

На базі Дніпропет­ровського регіонального центру професійно-технічної освіти під гаслом «Незалежності України – 25 років!» відбув­ся ІІ тур 61-го фестивалю колективів художньої самодіяльності української молоді закладів проф­техосвіти області «Профтехосвітній Дивограй-2016».

Обдарована молодь

Фестиваль зібрав юних аматорів із різних куточків Дніпропет­ровщини. За час відбіркових турів представили 550 творчих номерів від усіх навчальних закладів проф­техосвіти регіону. Учасники фесту гідно проявляли себе в співі, танцях, режисурі тощо, та вкотре довели, що професійно-технічну освіту в нас отримує всебічно обдарована молодь.  Першими під час заходу виступили вихованці Дніпропетровського регіонального центру професійно-технічної освіти й одразу полонили аудиторію чудовими номерами та зігріли серця глядачів дивовижними вокальними композиціями. Деякі патріотичні пісні викликали навіть сльози – складна ситуація в Україні не лишила байдужими ані молодих сердець, ані людей старшого поко­ління.

Попереду – концерт

Талантам вихованців Дніпропет­ровського регіонального центру можна позаздрити. Всебічно підтримує розвиток творчості заслужений працівник освіти України, директор закладу Віктор Кривозуб. Він зібрав під власним керівництвом чудовий колектив однодумців-пат­ріотів, які вміють розпізнати та роз­винути таланти кожного учня. Вони переконані: творчість, зокрема, допомагає юні в роз­витку особистості, сприяє й отриманню хорошої роботи – адже артистизм та вміння розмовляти, спілкуватись із клієнтами необхідні і кондитерам та кухарам, і будівельникам та дизайнерам. Загалом, за підсумками ІІ туру фестивалю, від кожного творчого колективу відібрані 1-2 номери для участі в гала-концерті, який відбудеться в Дніпропетровську в травні. У справжньому шоу талантів виступатимуть юні артисти. Дніпропетровського, Криворізького, Дніпродзержин­ського, Нікопо­ль­ського, Павлоградського та Новомосковського районів.

Анфіса Букреєва, 
фото автора

Залишити відповідь