Танцювальні змагання світового масштабу відбудуться у Дніпрі

10-12 травня у Дніпрі відбудуться всесвітні змагання з танцювального спорту «Кубок Станіслава Шкляра 2016» в номінації «Кубок Європи з 10 танців». Рішення про проведення змагань саме в Дніпрі ухвалила президія Всесвітньої Федерації Танцювального Спорту (WDSF). Про це під час прес-конференції 1 грудня повідомив заступник міського голови Олександр Шикуленко.

«Для Дніпра велика честь приймати у себе танцювальні змагання світового масштабу. Міська рада всіляко підтримує організацію конкурсу. Ми хочемо, щоб учасники повернулися до своїх країн з найкращими враженнями про наше місто », – зазначив Олександр Шикуленко.

На «Кубок Станіслава Шкляра 2016» в Дніпрі вже зареєструвалися представники з 20 країн – це більше 2 тис. учасників.

«У рамках турніру будуть проведені змагання в більш ніж 45 категоріях. Учасників буде багато – вже зареєструвалося 20 країн. Зараз чекаємо відповідь ще 4 країн-учасників. Організатори турніру – Дніпровський танцювально-спортивний клуб “Гармонія” і Всеукраїнська Федерація Танцювального Спорту, також в організації нам дуже допомагає Дніпровська міська рада », – розповів голова федерації спортивних танців м. Дніпро, організатор Олег Петровський.

Міжнародний турнір зі спортивних танців буде проводитися в Дніпрі 10-12 грудня 2016 в приміщенні Menorah Grand Hall за адресою: вул Шолом-Алейхема, 4/26.

Залишити відповідь