Театр імені Горького декомунізують?

З приводу перейменування у рамках закону про декомунізацію у Дніпропетровському академічному театрі російської драми ім. М.Горького призначено громадські слухання.  Про це повідомляє прес-служба театру.

«На виконання Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їх символіки» ОКПК «Дніпропетровський академічний театр російської драми ім. М.Горького» повідомляє про проведення громадського обговорення з питань перейменування  ОКПК «Дніпропетровський академічний театр російської драми ім. М.Горького» на ОКПК «Дніпровський академічний театр драми та комедії», – зазначено на офіційному сайті театру.

Якщо ж городяни висловляться за перейменування, то в театрі чекають пропозицій нової назви. Громадські обговорення будуть проводитися у формі електронної консультації, зборів, зустрічей. Подавати пропозиції і зауваження можна до 1 жовтня на офіційний e-mail театру ім. Горького – gorkiy-theatre@i.ua. Номер телефону за яким, за яким надаються консультації з обговорюваного питання та приймаються пропозиції: 778-56-01, 31-38-91. Після розгляду пропозицій керівництвом, все заявки будуть передані в ОДА.

Залишити відповідь