Вкрали телефон, ікону, цукерки та вино: у Дніпрі пограбували квартиру (Фото)

Поліція Дніпра затримала групу злодіїв, які спеціалізувалися на крадіжках з квартир. 9 грудня оперативники Дніпровського відділу поліції у Новокодацькому районі затримали трьох квартирних крадіїв. Після скоєння чергової крадіжки з квартири чоловіки сіли до автомобіля, де їх затримали працівники поліції. Повідомляють в  ГУ НП України у Дніпропетровській області.

У зловмисників  вилучили знаряддя злому та щойно викрадені речі – телевізор, телефон, ікону, годинник для підводного плавання, мисливський ніж, цукерки та вино. Крім того, в автомобілі поліцейські виявили вироби з жовтого металу, телефони, навігатор та інше майно. Як встановили працівники поліції, крадії пошкодили серцевину замка вхідних дверей та проникли до квартири.

«Наразі триває слідство, зловмисників перевіряють на причетність до аналогічних злочинів» – розповів заступник начальника відділу – начальник кримінальної поліції майор поліції Андрій Довгун.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Чоловіки затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3-х до 6 років.