Тепер отримати допомогу атошники можуть й в Інтернеті, – Валентин Резніченко

 

 

Тепер зв’язатися з Центром допомоги учасникам АТО та членам їх сімей можна і через новенький сайт. На http://centrato.dp.gov.ua є посилання на Facebook-сторінки представників Дніпропетровської облдержадміністрації, що допомагають воїнам, і докладна інформація про пільги та гарантії для бійців.

З головної сторінки сайту привітно посміхаються радники голови ОДА Юрій Голик, Ольга Горб, Тетяна Губа, Іван Начовний і координатор Центру Наталя Шуліка. При клиці на їхні фотографії – перехід на особисту сторінку Facebook, де можна поставити їм будь-яке питання. Інтернет-спільнота знає – ці люди мають звичку на питання відповідати. Як кажуть самі радники – воїни повинні знати, що облдержадміністрація на постійному зв’язку з ним.

Нижче – кнопка для скачування пам’ятки «На допомогу Захиснику Батьківщини». У ній детально описано, як, повернувшись в мирне життя, вирішити трудові питання, отримати пільги, компенсації, юридичну допомогу тощо. Пільгам та гарантіям присвячено й окремий розділ сайту. А у стрічці новин – всі події, пов’язані з учасниками АТО. У розділі «Контакти» можна побачити список відповідальних за роботу Центрів допомоги учасникам АТО у всіх районах Дніпропетровщини.

«Ми зібрали найбільш корисну інформацію на цьому сайті і ще будемо його доповнювати. Допомога захисникам – наш громадянський обов’язок. Ми хочемо, щоб воїни мали усі можливості для того, щоб отримати цю допомогу», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Дійсно, сайт вже працює, але ще буде оновлюватися. Не за горами – поява розділу з інформацією про психологічну підтримку воїнів і FAQ – найбільш поширені запитання.

Дзвонити в Центр – за телефонами: 056 742 86 62, 068 679 89 61.

Залишити відповідь