Терористи продовжують обстріли сил АТО, в районі Авдіївки відбувся бій

У зоні АТО бойовики продовжують неприцільно обстрілювати позиції ЗСУ зі стрілецької зброї, гранатометів і мінометів, а в районі Авдіївки терористи атакували опорний пункт сил АТО і відступили з втратами. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Із 18 години вчорашнього дня і до ранку терористи продовжили вести неприцільні обстріли наших позицій на Донецькому та Артемівському напрямках. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів, та стрілецької зброї вели вогонь у напрямку Березового, Новгородського, Опитного, Пісків та Мар’їнки. З гранатометів – по Луганському та Зайцевому», – йдеться у повідомленні.

Крім того, 5 разів загарбники вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по Широкиному, Новгородському та Гранітному. З використанням 82-мм мінометів – по самому населеному пункту Гранітне.

«О 19.10 до опорного пункту сил АТО в районі Авдіївки з напрямку Ясинуватої наблизилася група терористів у кількості 20 осіб, яка почала стрільбу по позиціях ЗСУ. Українські військові негайно відкрили вогонь у відповідь. Бій тривав близько 20 хвилин, після чого бойовики, забравши своїх 200-х та 300-х, змушені були тікати з поля бою», – додали у штабі.

Залишити відповідь