Терористи застосували 120-мм міномети проти сил АТО

Розпочинаючи з 18 години вечора терористи 33 рази відкривали провокаційний вогонь у бік позицій ЗСУ, у тому числі двічі відкривали вогонь з 120 мм мінометів. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО. Пише “Українська правда”.

На Донецькому напрямку вони з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 11 разів обстрілювали Піски, 7 разів Опитне, 4 рази відкривали вогонь по Мар’їнці, 3 рази – по Авдіївці, 3 рази – по Красногорівці. З стрілецької зброї вели вогонь у бік Невельського і Кам’янки, а з озброєння БМП-2 та зенітних установок по Верхньоторецькому.

На Артемівському напрямку, всупереч Мінським домовленостям, російсько-терористичні найманці двічі відкривали вогонь з 120 мм мінометів по Попасній та Богуславському.

Крім цього, терористи з гранатометів чотири рази вели прицільний вогонь по нашим військовим в районі Новгородського та Мар’їнки, а на Маріупольському напрямку по Широкиному застосували не лише гранатомети та стрілецьку зброю, а й заборонені Мінськими домовленостями 82 мм міномети.

Після 01.05 у зоні проведення АТО було тихо.

Залишити відповідь