Тисячі вогників, будинок Св. Миколая та флеш-моб Дідів Морозів: на Дніпропетровщині відкрилось казкове новорічне містечко (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Різнокольорові дерева, санчата Діда Мороза, прямий скап-зв’язок зі Святим Миколаєм та особлива інсталяція новорічної ялинки. У сквері біля облдержадміністрації людно та весело. У День Святого Миколая тут відкрили новорічне казкове містечко. Працювати воно буде протягом місяця – з 19 грудня по 19 січня. Щодня у ньому проходитимуть новорічні вистави, концерти та конкурси.

1

Окрасою новорічного містечка стала незвична інсталяція ялинки. Вона встановлена на місці фонтану, а навколо неї величезна сцена.

2

На сцені навколо ялинки протягом місяця виступатимуть творчі колективи, проходитимуть вистави обласних театрів,

3

…розважатимуть дітлахів аніматори та ростові ляльки.

4

Буде багато ігор.

5

У будиночку Святого Миколая збиратимуть подарунки для дітей переселенців та малюків бійців АТО. Поділитися добром та новорічним настроєм з малечею запрошують всіх мешканців Дніпропетровщини.

6

У казковому містечку встановлено телефонну будку.

7

З неї можна зателефонувати Святому Миколаю.

8

Сьогодні біля неї людно.

9

Малюки та дорослі з радістю виходять на відеозв’язок з чарівником.

10

Оля Міщенко вже спробувала поспілкуватися зі Святим Миколаєм. Дівчинка попросила у нього миру, здоров’я й успіхів для своїх рідних та друзів. «Буваю тут щороку. Сьогодні тут гарна ялинка, красиві дерева, все казкове та новорічне. Цього року мені чарівне містечко сподобався найбільше. Воно найкраще. У Святого Миколая попросила щастя і здоров’я всім своїм друзям і рідним. І щоб війна закінчилася», – розповіла Оля.

11

Таня Білодіденко прийшла на свято разом із подружками. Дівчина переконана, новорічний настрій та казкова атмосфера попри погоду є. «Тут новорічна атмосфера і відразу новорічний настрій з’являється. Тут весело, затишно, по домашньому все. Навіть не дивлячись на погоду: немає снігу і не так холодно, як хотілося б, все одно є новорічний настрій», – говорить Таня.

12

Усіх зі святом привітав Святий Миколай.

13

Малюки раділи передноворічним дивам.

14

Розважали дітлахів з десяток Дідів Морозів.

15

Прийшли на свято й молоде подружжя.

16

Родзинкою став передноворічний флеш-моб.

17

Всі відвідувачі чарівного містечка об’єдналися в веселому танці.

18

Завітати до новорічного казкового містечка запрошують усіх гостей та мешканців Дніпропетровщини.

19

Працюватиме новорічне містечко у сквері біля облдержадміністрації протягом місяця – до 19 січня.

Залишити відповідь