Трьох жителів Павлограда засудили за розповсюдження матеріалів «ДНР»

Вироком Павлоградського міськрайонного суду трьох місцевих мешканців визнано винними у посяганні на територіальну цілісність та недоторканість України (ч.2 ст.110 КК України).

Так, у березні 2014 року троє радикально налаштованих чоловіків, що не сприймали державну владу в Україні, маючи на меті привернення уваги громадськості до своїх поглядів, створили громадську організацію, яку не зареєстрували в установленому законом порядку в органах державної влади.

Вже у травні чоловіки поїхали до Донецька, де зустрілись с керівництвом терористичної організації «ДНР» та отримали агітаційні матеріали сепаратистського змісту – листівки, фотоматеріали, бюлетені референдуму тощо. Вказані матеріали зловмисники планували розповсюдити на території м. Павлограда, проте їх діяльність була припинена правоохоронцями.

Підтримання державного обвинувачення здійснювалось прокуратурою Дніпропетровської області та Павлоградською міжрайонною прокуратурою. Усім обвинуваченим суд призначив покарання у вигляді трьох років обмеження волі.

За матеріалами прес-служби прокуратури Дніпропетровської області

Залишити відповідь