Цього тижня Верховна Рада розгляне 124 закони, – Володимир Гройсман

Парламент цього тижня планує ухвалити 124 законопроекти, зокрема і ті, які ще потребують внесення до порядку денного. Про це, відкриваючи засідання ВР,повідомив спікер Володимир Гройсман, передає Радіо Свобода.
«Ми розглянемо питання, пов’язані з розвитком економіки, питання газу, в четвер у нас важливий день з точки зору ухвалення законів щодо освіти, а це закон про наукову та науково-технічну діяльність. Окрім того, блок питань по децентралізації, а саме децентралізації адміністративних послуг. І ще один дуже важливий закон – закон про державну службу», – заявив спікер.
Водночас, виступаючи з трибуни, депутати наголосили на необхідності зміни складу ЦВК, розгляді питання про медичну реформу та ухваленні бюджету на наступний рік.
24 листопада депутати в першому читанні розглянуть зміни до Податкового та Митного кодексів щодо створення умов для нової моделі ринку природного газу. Також парламентарі можуть внести зміни до закону про держбюджет на 2015 рік, і зміни у деякі закони щодо дерегуляції в агропромисловому комплексі. У другому читанні Рада розгляне законопроекти щодо розвитку економіки.
Під час погоджувальної ради напередодні Володимир Гройсман анонсував також обговорення у парламенті питання електропостачання анексованого Криму та виборів міського голови у Кривому Розі. Цього тижня Верховна Рада працює у пленарному режимі.

Залишити відповідь