Твори дніпропетровських школярів «Чому я люблю Україну» передадуть військовим у зону АТО

Понад 150  школярів взяли участь у патріотичному літературному конкурсі на тему «Чому я люблю Україну?», що проводився до Дня Збройних Сил України на базі дніпропетровської школі №134. Твори, написані учнями школи, після визначення переможців, передадуть українським військовим  у зоні АТО, повідомляють організатори конкурсу представники ГО «Майдан Січеслав-Дніпро».

«Ми отримали 156 творів, написаних учнями з 4 по 11 клас. Оцінити їх було неможливо, твори дуже різні. Це були малюнки з декількома реченнями від учнів 4-5 класів, це були змістовні твори, написані на аркуші А4 з двох сторін. Всі ці твори будуть передані нашим захисникам у зону проведення АТО. Ми віримо, що ці твори зможуть надихнути наших вояків, наших захисників, вони дадуть їм віри, надії і сили на повернення додому», – повідомила Вероніка Коміссар, куратор проекту  «Дніпро – місто патріотів», в рамках якого відбувся шкільний конкурс.

Допомогу в проведенні конкурсу надав обласний осередок партії «Солідарність» – БПП», організатори дякують заступнику голови керівнику секретаріату обласної територіальної організації партії Глібу Пригунову за сприяння в проведенні конкурсу та фінансування подарунків, які отримали переможці.

Як зазначають громадські активісти, що конкурси нагадують суспільству, що не тільки дорослі люди знають, що таке патріотизм, та люблять Україну. Наші діти люблять її ще більше, бачать в ній своє майбутнє, своє життя. Це найприємніше для дорослої людини, яка проводить цю акцію.

Перемогу у конкурсі здобули:

– Учениця 9В класу (I місце) Кристина Прядун;

– Учень 9А класу (II місце) Богдан Біндюгін;

– Учениця 10А класу (III місце) Катерина Старовицька.

 

 

Залишити відповідь