У 2016 році на ремонт доріг буде виділено ще більше грошей, – Валентин Резніченко

300 мільйонів гривень заклала Дніпропетровська облдержадміністрація на ремонт доріг регіону в проект бюджету-2016. Якщо наступного року, як і цього, Дніпропетровщина перевиконає бюджет, суму збільшать до 400-450 млн. Про це заявив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

В обласному бюджеті на 2015-й рік на ремонт доріг було виділено близько 90 мільйонів гривень. «Це, м’яко кажучи, незначна сума, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. – Як відомо, дороги – одне з болючих місць Дніпропетровщини. Ми вирішили вилікувати цей недуг. Побачили, що область перевиконує бюджет, та збільшили витрати на дороги до 210 мільйонів гривень».

Всього, з бюджетами всіх рівнів, цього року на ремонт виділено близько 800 мільйонів. За ці кошти відремонтували приблизно 2 мільйони квадратних метрів покриття.

В проект бюджету-2016 на ремонт доріг ОДА заклала 300 млн. гривень. Як зазначив очільник області, якщо в першому півріччі 2016-го Дніпропетровщина такими ж темпами перевиконуватиме бюджет, ця цифра збільшиться до 400-450 мільйонів. «Очікуємо, що завдяки бюджетам усіх рівнів, видатки значно зростуть і кількість відремонтованих доріг стане в рази більшою. Наступного року ми плануємо зробити акцент на капітальному ремонті», – підкреслив Валентин Резніченко.

Залишити відповідь