У День Святого Миколая 37 маленьких мрійників Дніпропетровська отримали сюрпризи та подарунки

Ляльки, іграшки, конструктори та навіть справжні морська свинка і гітара – про свої найзаповітніші мрії малеча писала у листах до Святого Миколая. Аби здійснити заповітні бажання дітей, Чудотворець із сивою бородою звернувся до мера Дніпропетровська Бориса Філатова та депутатів міської ради.

Святкового ранку у білій залі міськради зібралося повно малечі. Усі вони – учасники акції «Казка пору з нами». Разом із батьками хлопчики та дівчатка прийшли на запрошення Святого Миколая та очільника міста Бориса Філатова.

«Дітям і батькам хочу побажати завжди вірити у диво. Як би тяжко не було, як би не було сумно. Коли віриш у диво – воно неодмінно станеться», – сказав Борис Філатов.

Одна з гостей свята – 5-тирічна Саша Березовська. У своєму зверненні до Святого Миколая вона попросила миру для України. Напередодні церемонії нагородження, коли відкривали чарівну скриньку, її листа визнали найзворушливішим. Сьогодні мала додає – необхідно, аби українців оминали  хвороби.

Святий Миколай подарував патріотичній Саші ляльку Барбі та розмальовку. Від сюрпризу малеча у захваті.

«Тут є маленький песик і показано, що можна з ним робити. Можна долити водички, чи перефарбувати його», – ділиться враженнями дівчинка.

Нагадаємо, що в рамках акції «Казка поруч з нами» з 9 по 16 грудня в холі міськради працювала чарівна скринька Святого Миколая. Усі подарунки, про які просили маленькі містяни, депутати міськради від «УКРОПу» купували за власні кошти.

Залишити відповідь