У День захисника України в Дніпрі нагородили 150 волонтерів та військових

14 жовтня з нагоди Дня захисника України міська рада Дніпра нагородила грамотами, подяками міського голови, медалями «Захисник Вітчизни» та цінними подарунками 150 волонтерів і військових.

«Ці нагороди – найменше, що ми можемо зробити. Я хочу від імені міської ради сказати, що ми допомагали, допомагаємо і будемо допомагати всім нашим захисникам. Міська рада працює над тим, щоб виділяти житло, земельні ділянки, матеріальну допомогу цим людям», – зазначив заступник міського голови Дніпра Олександр Шикуленко.

День Захисника1

Один з нагороджених – Артем Хронюк – на фронті був начальником медичної служби 17-ї танкової бригади. Чоловік провів у зоні АТО майже два роки. За цей час пройшов Авдіївку, Станицю Луганську, Дебальцеве, Іловайськ, Щастя. Він нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, а сьогодні отримав медаль від міста.

День Захисника2

«Дуже приємно, що про нас пам’ятають. Усі медалі й нагороди – це пам’ять. Ми з хлопцями евакуювали за весь час понад 300 поранених. Врятовані життя для мене – найбільша нагорода», – каже Артем Хронюк. Також Олександр Шикуленко зазначив, що працівники міської ради поїхали в зону бойових дій до Широкиного, і від імені Бориса Філатов привітали зі святом бійців на передовій.

День Захисника4

Залишити відповідь