У Дніпрі активно надають адміністративні послуги

Дніпропетровським управлінням Офісу великих платників податків ДФС упродовж січня-квітня 2019 року надано 9 695 адміністративних послуг.

Найбільшу кількість адміністративних послуг було надано по реєстрації книг обліку розрахункових операцій (3 987), довідок про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами державної фіскальної служби (2 582), реєстрації реєстратора розрахункових операцій (1 836), реєстрації розрахункових книжок (1 261). Значна їх кількість пов’язана з тим, що Дніпропетровське управління надає послуги платникам з реєстрації РРО, КОРО та РК по господарським одиницям, розташованим по всій території України.

Крім цього, за січень-квітень 2019 року було видано 10 довідок про підтвердження статусу податкового резидента України та 19 довідок про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи).

З метою забезпечення зворотнього зв’язку з платниками податків щодо якості наданих адміністративних послуг в Інтернет-мережі розміщено поштову скриньку vpp.sdpi.dp.propozicii@sfs.gov.ua. Також відповідну поштову скриньку для збору пропозицій розташовано у холі адміністративної будівлі Дніпропетровського управління. Скарг від платників податків на якість надання адміністративних послуг  не надходило.

Фото: pixabay