У Дніпрі автомобіль збив тварину: важлива кожна гривня  (Фото)

У Дніпрі автомобіль не встиг пригальмувати. Як наслідок – у дворового котика Бориса черепно-мозкова травма. У нього зламана щелепа, проводиться інтенсивна терапія. Котику ставлять капельниці. «Стан Бориса дуже тяжкий. Його годують через спеціальний зонд через носик. Він зовсім не рухається. Але коли до нього доторкаєшся, він дуже тихо, мляво, наскільки вистачає його сил, починає муркотіти. І розумієш, що зробиш усе, аби він жив», – розповідають волонтери «Верности».

Будь ласка, допоможіть врятувати котика Бориса. В нього є шанс. Зараз потрібно оплачувати інтенсивну терапію, а коли вдасться стабілізувати його стан, буде потрібна операція на щелепі. Все це коштує дорого. Кожна гривня – це шанс для Бориса на життя. Не будьте байдужими!

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для Бориса»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Бориса»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.