У Дніпрі батьки побили дитину: поліція склала протокол (Фото)

5 вересня, близько 3-ї години дня спецлінії надійшло повідомлення про конфлікт на вулиці Козакова у Дніпрі. Патрульні прибули за вказаною адресою і зустрілися із заявницею. Та повідомила, що маловідома громадянка, котра перебувала у стані алкогольного сп’яніння, штовхала її, нецензурно висловлюся в її адресу та погрожувала фізичною розправою. Жінка розповіла де може проживати її кривдниця, а також повідомила, що та регулярно зловживає алкогольними напоями та безвідповідально ставиться до своїх батьківських обов’язків.

Поліцейські прийшли до помешкання вказаної громадянки та поспілкувалися з нею. Жінка мала ознаки алкогольно сп’яніння, поряд був її 8-річний син. Хлопчик повідомив, що його побили батьки – мати та її співмешканець, і він через це не пішов до школи.

Інспектори оглянули дитину і виявили на її тілі гематоми. Як з’ясувалося, у жінки є ще один 2-річний малюк, вона систематично залишає обох дітей без нагляду, ніде не працює, веде асоціальний спосіб життя. На 32-річну громадянку охоронці порядку склали протоколи за ст. 184 КУпАП ( Невиконання батьківських обов’язків), ст. 178 КУпАП (Перебування у п’яному вигляді у громадських місцях) та за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство). Поліцейські передали усю інформацію за цим фактом до ювенальної превенції Шевченківського відділку поліції.