У Дніпрі бездомну тварину рятували від отруєння (Фото)

Волонтери Дніпра врятували від смерті вуличного котика. Тепер мають чималі борги перед клінікою. Знайомтесь, кіт Ігор. Його історії могло б і не бути, якби не випадок. Цей кіт вуличний, звичайний сірий, їх багато, і їх ніхто не помічає. Такі коти-тіні, люди проходять повз них кожен день.

«Його дивом помітила жінка. Котик вже не ворушився, лежав ганчірочкою, і тільки очі його молили про допомогу. Його віднесли в клініку, назвали лагідно – Ігорьок. Як з’ясувалося, у нього було сильне отруєння. Позаду довге лікування, купа аналізів, обробок. Зараз його життю нічого не загрожує. Активно шукаємо Ігорькові будинок, але маємо великий борг перед клінікою, і росте він з кожним днем. Будь ласка, допоможіть сплатити борг за лікування», – написали волонтери «Вірності».

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для Ігорька»
Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Ігорька»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.