У Дніпрі біля ресторану затримали чоловіка з ножем (Фото)

У Дніпрі 19 червня, близько 22-ї години спецлінії 102 зателефонував небайдужий громадянин та повідомив, що на перехресті вулиці Богдана Хмельницького та проспекту Слобожанський, біля ресторану бігає невідомий із великим ножем. Чоловік напідпитку і когось шукає. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Патрульні прибули за адресою і виявили чоловіка, який мав примотаний скотчем до руки кухоний ніж. Він поводився агресивно, погрожував поліцейським та не реагував на їхні вимоги заспокоїтися й покласти ніж на землю. В результаті після попередження про застосування зброї чоловіка затримали, забрали ніж, та надягли кайданки.

Як з’ясувалося, громадянин таким чином хотів прийти на допомогу своєму товаришу, якого поліцейські затримали та доставили до відділку за хуліганську поведінку – бігав напідпитку по вулиці з ножем та чіплявся до перехожих.

На обох товаришів патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 173 КУпАП (Дрібне хуліганство), ст.178 КУпАП (Перебування у п’яному вигляді у громадському місці).