У Дніпрі біля вокзалу сталося пограбування (Фото)

8 серпня у Дніпрі на вул. Курчатова двоє невідомих напали на місцевого жителя. Поки один тримав потерпілого та погрожував йому, його спільник діставав з кишені гроші, паспорт та банківські картки. З награбованим зловмисники втекли у напрямку вокзалу. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Правоохоронцям практично одразу ж вдалося встановити та затримати злочинців. Ними виявились раніше засуджений 31-річний житель м. Запоріжжя та 23-річний житель Полтавської області. За оперативною інформацією, чоловіки нещодавно приїхали у Дніпро та можуть бути причетні до вчинення інших злочинів в Центральному районі.

Того ж дня нападників затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до Дніпровського відділу поліції. Викрадені речі вилучені.

Слідчим Дніпровського відділення поліції обом затриманим повідомлено про підозру за ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Підозрюваним у вчиненні грабежу загрожує позбавлення волі на строк від 4-х до 6 років.