У Дніпрі борються із викраденням комунального майна (фото)

Крадіжки, які завдають Дніпру майже сотні тисяч гривень збитків щорічно. Це про кришки люків. Одну з таких невідомі привласнили на вулиці Кармелюка, 56. «Ми одразу зрозуміли, що це викрадення, бо, по-перше, не було металевої кришки, а по-друге, побачили, що хтось намагався забрати й обичайку, адже вона була пошкоджена. Ввечері ми повідомили балансоутримувачу – КП «Дніпроводоканал», – розповів Руслан Штаній, головний спеціаліст відділу контролю благоустрою інспекції з питань благоустрою ДМР.

люк_Дніпро

Комунальникам довелося повністю замінити обичайку та встановити кришку, – поділився провідний інженер-інспектор з контролю за ремонтами експлуатаційних мереж КП «Дніпроводоканал» Владислав Павленко.

люк_Дніпро

«Виїхала машина з бригадою із 7 чоловік – такі роботи витратні. Якщо брати ціле місто, бюджет віддає на такі заміни люків понад сотню тисяч гривень щороку. Така крадіжка люка – кримінальна відповідальність, і КП «Дніпроводоканал» у подібних випадках пише заяву до поліції. А правоохоронці вже визначають захід покарання», – додав інженер-інспектор.

люк_Дніпро

люк_Дніпро