У Дніпрі буде світліше

У Дніпрі взялися за ремонт вуличного освітлення. Комунальники встановлюють сучасні LED-світильники та оновлюють електроопори, які десятиліттями перебували в аварійному стані. З початку року працівники КП «Міськсвітло» вже відремонтували освітлення на 80 вулицях, встановили там 2300 нових світильників, проклали понад 70 км повітряно-кабельних ліній та замінили 56 аварійних електроопор. Повідомляють у прес-службі міської ради.

У березні-квітні вуличне освітлення було оновлене на просп. Богдана Хмельницького (від вул. Титова до житлового масиву 12-й квартал), на вулицях Журналістів, Марії Лисиченко, Березинській, Каштановій, Осінній тощо.

«Зараз ми працюємо на вул. Батумській: замінюємо опори, встановлюємо нові світильники та повітряно-кабельні лінії. До кінця року плануємо відремонтувати освітлення ще на 56 вулицях. На цих об’єктах ми використовуємо сучасні енергоощадні LED-світильники. Хочемо завершити реконструкцію Набережної Заводської», – розповів директор КП «Міськсвітло» Дніпровської міської ради Дмитро Костогриз.

Також цього року комунальне підприємство планує замінити 50 шаф електричного освітлення.