У Дніпрі була ніч пограбувань (Фото)

25 травня, близько опівночі спецлінії 102 надійшло повідомлення про пограбування на проспекті Поля. Заявник розповів, що на нього напав невідомий і вирвав із рук мобільний телефон. Патрульні прибули на місце події. За допомогою програми «Знайти телефон» вони змогли відстежити місце перебування пристрою, зокрема, він виявився на вулиці Менехем Шнеєрсона. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції.

Поліцейські попрямували туди і помітили там невідомого, який, побачивши охоронців порядку, став бігти. Його наздогнали та затримали. Під час поверхневої перевірки інспектори нічого не знайшли у громадянина. Але вони оглянули прилеглу територію і на парковці під колесами одного з автомобілів знайшли мобільний телефон заявника. 25-річний затриманий зізнався, що це він його відібрав. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та доставили затриманого до Дніпровського відділку поліції.

У цей же час сталося пограбування на вулиці Новошкільній. Невідомий вдарив 21-річну заявницю і вихопив із рук телефон. Патрульні прибули до потерпілої та вказала напрямок куди побіг грабіжник.

Обстеживши прилеглу територію поліцейські виявили чоловіка, схожого за прикметами на ймовірного злочинця. Той, побачивши поліцію, став тікати. Громадянина наздогнали та затримали. Заявниця впізнала в ньому свого кривдника.

Телефона у чоловіка не виявилося, але патрульні знайшли його неподалік біля причепу від вантажівки. Затриманого доставили до Чечелівського відділку поліції для встановлення усіх обставин події.