У Дніпрі через ревнощі постраждав… автомобіль (ФОТО)

У Дніпрі чоловік через ревнощі кинув гранату в бік автомобіля суперника. В результаті вибуху біля багатоквартирного будинку по вулиці Богдана Хмельницького автомобіль «Subaru Tribeca» зазнав осколкових пошкоджень лівого боку. Люди не постраждали.

автомобіль

За вчинення злочину був встановлений та доставлений до Індустріального відділення поліції м. Дніпра підозрюваний. Ним виявився раніше судимий за розбій 29-річний місцевий житель.

вибух

Було встановлено, що конфлікт між чоловіками виник через ревнощі – зловмисник запідозрив власника автомобіля у стосунках з його дівчиною. За словами підозрюваного, 19 жовтня він вирішив залякати суперника. Тому взяв з дому заздалегідь куплену гранату і кинув поряд з автомобілем. Після цього він пішов додому, плануючи в подальшому подзвонити недругу і сказати, що це попередження.

В ході огляду місця події експерти виявили важіль від запалу до гранати РГД-5 та інші речові докази.

вибух

Зараз зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПКУ. Йому вручено письмове повідомлення про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 3-х до 7 років.

Відділ комунікації ГУНП в Дніпропетровській області

Залишити відповідь