У Дніпрі чоловік погрожував підірвати будинок: подробиці від поліції (фото)

У Дніпрі поліція затримала 43-річного чоловіка, який погрожував підірвати будинок. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили у затриманого гранату Ф-1.

Повідомлення про подію надійшло до поліції 12 травня близько 10-ї ранку. За словами заявника, чоловік зачинився у квартирі знайомої на першому поверсі по проспекту Героїв міста Дніпро та погрожує підірвати будинок.

проспект Героїв_граната

На місце події одразу виїхали поліцейські відділення поліції № 5, вибухотехніки та надзвичайники. За силової підтримки спецпризначенців управління КОРД правоохоронці затримали 43-річного раніше судимого місцевого жителя. Як з’ясувалося, чоловік заховався у балконному підвалі, де його і виявили правоохоронці. Порушника доставили до відділення поліції для з’ясування всіх обставин справи.

проспект Героїв_граната

Наразі слідчі вирішують питання про затримання чоловіка в порядку ст. 208 КПК та відкриття кримінального провадження за ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

проспект Героїв_граната