У Дніпрі чоловік у масці монстра скоїв грабіж (Фото)

Днями у Дніпрі чоловік у гумовій масці пограбував аптеку. Через скляну вітрину зловмисник помітив, що фармацевт в аптеці міцно спить. Уважно спостерігаючи за тим, щоб вона не прокинулась, грабіжник почергово зламав кілька замків та забрався до приміщення аптеки.

маска

“В цей час продавчиня прокинулась, почала опиратися та зірвала зі зловмисника маску. Чоловік був упевнений, що аптека обладнана камерами відеоспостереження, тож почав закривати обличчя руками. Похапцем схопивши з каси 300 гривень та мобільний телефон фармацевта, він вибіг з аптеки», – розповів начальник сектору кримінальної поліції Шевченківського ВП Олександр Клешня, повідомляють у прес-службі поліції.

мобільний телефон

15 січня о 6-ій ранку жінка повідомила про злочин в поліцію. Правоохоронці почали розслідування за фактом пограбування аптеки по пр. Богдана Хмельницького міста Дніпра.

Завдяки проведеним оперативно-розшуковим заходам працівники кримінальної поліції Шевченківського відділення поліції з’ясували, що викрадений мобільний телефон здала до ломбарду жінка. Опитавши її, поліцейські встановили та затримали зловмисника. Ним виявися 25-річний житель міста Синельникове. 4 роки він провів у місцях позбавлення волі, де відбував покарання за крадіжки з кіосків та магазинів. Грабіжник розповів, що маску знайшов, і шукав можливості скористатися нею. Гроші він планував витратити на купівлю наркотиків.

злочинець

За даним фактом слідчим відділенням Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж).Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. Грабіжнику загрожує позбавленням волі строком від 4-х до 8 років. Також він перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Залишити відповідь