У Дніпрі чоловіка вбили ніжкою від стільця (Фото)

Підозрюваного у вбивстві дніпрянина поліцейські затримали протягом доби. Вбивство сталося 24 листопада у Самарському районі м. Дніпро, однак тіло загиблого виявили 28 листопада. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

В цей день власник житла прийшов до наймачів за грошима і виявив у будинку тіло незнайомого чоловіка. Господар повідомив про злочин поліцію та розповів, що здав житло в оренду сімейній парі. Слідчо-оперативна група Самарського відділення поліції провела огляд місця події, вилучила відбитки пальців рук та інші речові докази. Тіло загиблого того ж дня направили до судово-медичної експертизи для встановлення причин смерті. За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів працівники кримінальної поліції встановили, що 24 листопада в гості до чоловіка та жінки, які винаймали житло у заявника, прийшов знайомий. Під час сварки через ревнощі 37-річний чоловік ніжкою від стільця завдав гостю смертельні травми.

Оперативники встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України. Наразі слідчим вирішується питання щодо повідомлення про підозру затриманому та обрання до нього запобіжного заходу.

За вчинення умисного вбивства чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.