У Дніпрі чоловіки невдало відсвяткували день народження

22 січня, близько 18-ї години патрульні отримали повідомлення про тяжкі тілесні ушкодження на проспекті Слобожанському у Дніпрі. Заявник повідомив, що його знайомий вдарив ножем у живіт іншого товариша та сховався у своїй квартирі.

Поліцейські швидко прибули за вказаною адресою, де на них очікував заявник та поранений. До квартири патрульні зайшли разом із медичними працівниками та негайно направили пораненого до лікарні.

Заявник розповів, що він святкував свій день народження в компанії двох товаришів. В ході святкування, запрошені чоловіки разом вийшли із квартири, а коли повернулися в одного із них був розбитий ніс, в іншого було видно кров на животі та він ледь тримався на ногах. Заявник спробував самостійно розібратися із ситуацією, але чоловік у якого був розбитий ніс побіг з місця події та сховався у своїй квартирі поверхом вище.

Поліцейські пройшли до помешкання, де за словами заявника, переховувався правопорушник та побачили громадянина, обличчя якого було в крові. Заявник підтвердив, що саме він поранив їхнього товариша.

Патрульні затримали ймовірного злочинця та викликали для нього карету швидкої медичної допомоги. На місце прибула слідчо-оперативна група Амур-Нижньодніпровського відділку поліції для подальшого з’ясування обставин події.

Фото pixabay