У Дніпрі чоловіки програвали гроші під прикриттям «оренди» (Фото)

Днями у двері приміщення по провулку Крушельницької,6 у Дніпрі, яке, як свідчить оголошення на вхідних дверях, здавалося в оренду, завітали правоохоронці. На таких орендарів тут звісно не чекали.

Як виявилось, тут знаходилась зала гральних автоматів. Та потрапити до неї було не так просто. Вхід здійснювався за передньою домовленістю по телефону з адміністратором. Крім того, працівники закладу мали можливість контролювати прилеглу до входу територію за допомогою камер відеоспостереження, повідомляють у прес-службі поліції.

12-28-26-downloadfile

В ході обшуку в приміщенні було виявлено та вилучено: 18 гральних автоматів, 5 персональних комп’ютерів пристосованих для гри, каса у сумі 500 гривень, апаратура зовнішнього та внутрішнього спостереження.

На момент обшуку в приміщені знаходилось четверо гравців. Всі вони були постійними клієнтами розважального клубу. В той час, коли сюди завітали поліцейські, двоє із чоловіків уже встигли програти чималу суму грошей і з наміром випробувати фортуну ще раз продовжували гру.

12-28-38-downloadfile

Правоохоронці встановили осіб, які представилися як адміністратор та помічник адміністратора. Жінки 45 та 32 років років, мешканки Дніпра, працювали у залі гральних автоматів. Наразі  триває досудове розслідування

Залишити відповідь