У Дніпрі чоловіки стріляли по авто (Фото)

У Дніпрі поліцейські встановили та затримали п’ятьох чоловіків, які стріляли по іншому автомобілю. За хуліганські дії двом чоловікам вручена підозра у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Як встановили поліцейські Шевченківського ВП, 11 серпня близько 23:00 на вул. Баженова м. Дніпро чоловіки на автомобілі «BMW Х5» почали стріляти по чужій автівці, після чого поїхали з місця події. В результаті автомобіль отримав пошкодження, люди не постраждали. В ході огляду місця події поліцейські виявили пістолет для стрільби гумовими кулями та стріляні гільзи. Зброя вилучена та направлена на експертизу.

За скоєння злочину встановлені та опитані п’ятеро місцевих жителів віком від 20 до 31 року. Всі вони затримані в порядку ст. 208 КПКУ. Двом чоловікам вручена підозра у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 7 років.