У Дніпрі дівчина майже чотири місяці не з’являлася вдома (Фото)

У Дніпрі поліцейські за добу розшукали 14-річну дівчину, яка майже чотири місяці не з’являлася вдома. 2 грудня з навчального закладу м. Дніпро до поліції надійшло повідомлення, що учениця 9-го класу тривалий час не відвідує школу. Правоохоронці відразу почали пошуки неповнолітньої.

Були встановлені батьки дівчини, які повідомили, що місце перебування доньки їм невідомо, останній раз бачили її наприкінці липня 2019 року. Для встановлення місця знаходження дитини до поліції не зверталися.

Вже наступного дня інспектори ювенальної превенції Дніпровського відділу поліції та Самарського відділення поліції знайшли дівчину. Вирішуючи питання про подальше місце проживання неповнолітньої, поліцейські прийняли рішення не повертати дитину у родину, у зв’язку з тим, що батьки протягом тривалого часу ухилялись від обов’язків по вихованню дитини. Дівчинку влаштували до спеціального закладу, де вона перебуватиме під наглядом спеціалістів.

Відносно матері та батька складено адміністративні протоколи за ч.1 ст. 184 КУпАП (неналежне виконання батьківських обов’язків щодо виховання дитини та направлено на розгляд до суду).