У Дніпрі дивом вдалося уникнути трагедії (Фото)

24 квітня, близько 16-ї години на 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Криворізький у Дніпрі двоє малолітніх дітей без нагляду ходять по дорозі з інтенсивним рухом транспорту. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Охоронці порядку миттєво прибули за вказаною адресою. На місці, інспектори виявили дітей, що неодноразово перебігали дорогу, тим самим піддаючи своє життя небезпеці та створюючи небезпечну обстановку для інших учасників дорожнього руху. Патрульні викликали карету швидкої медичної допомоги, медики оглянути дітей та зазначили, що їх життю та здоров’ю нічого не загрожує. Після цього до дітей підійшла жінка, що назвалась їх матірю. Остання мала явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Громадянка 1991 року народження пояснила інспекторам, що в той момент, коли вона заснула, діти 2011 та 2016 року зачинити її в квартирі та пішли гуляти.

Патрульні доставили горе-матір до Чечелівського відділку поліції, для подальшого з’ясування обставин цієї події та передали інформацію про неналежне виконання батьківських обов’язків працівникам відділу ювенальної превенції.