У Дніпрі до виходу на маршрути готовлять нові автобуси (фото)

У Дніпрі маршрути № 107, 146-А та 146-Б поповняться автобусами великої місткості – 11 машин нещодавно прибули з Фінляндії. Перед випуском на дороги вони проходять технічне обслуговування.

Загалом цьогоріч до Дніпра прибули 17 автобусів великої місткості. Шість з них уже працюють на маршрутах № 51 та № 115. Ще 11 наразі проходять технічне обслуговування. Ці машини замінять автобуси середньої місткості на маршрутах № 107, 146-А та 146-Б. У планах оснастити повністю ці маршрути автобусами великої місткості вже до кінця літа.

автобуси_Дніпро

Перед випуском на маршрут перевіряється технічний стан автобуса, проводиться хімчистка та перефарбування.

Наразі відбувається стандартна підготовка машин до виходу на маршрути. Усі автобуси вже пройшли техобслуговування і хімчистку, частина з них перебуває на фарбуванні, оскільки їх брендують в один колір – жовтий. Уже цього тижня поступово автобуси виїжджатимуть на маршрути.

автобуси_Дніпро

Водії, що раніше працювали на автобусах середньої пасажиромісткості, тішаться, пересідаючи за кермо нових автобусів.

автобуси_Дніпро

«У цій машині комфортно. У малому автобусі завжди була проблема з обігрівом, а тут працюєш у теплі. До того ж автобус легкий та безшумний. Тут передбачено перевезення людей з інвалідністю, людей похилого віку та мам із дитячими візочками. Загалом дуже багато переваг», – поділився враженнями водій автобуса Дмитро Черненко.

автобуси_Дніпро