У Дніпрі евакуювали працівників банку (Фото)

У Дніпрі через непорозуміння з банківськими працівниками 18 січня невідомий зателефонував на лінію «102» та повідомив, що відділення «злетить у повітря». Повідомлють в ГУ НП у Дніпропетровській області.

банк

Враховуючи, що в зоні ризику знаходилося два відділення банку, на місце події направилися співробітники Соборного відділення поліції, вибухотехніки та кінолог зі службовим собакою, надресированим на пошук вибухонебезпечних предметів. З приміщень банку евакуювали працівників та відвідувачів, обстежили їх та прилеглу територію. На щастя, жодних вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За неправдиве повідомлення про замінування поліцейські затримали жителя м. Дніпро. Мобільний телефон та сім-картку, за допомогою яких чоловік скоїв кримінальне правопорушення, вилучені. Порушнику загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає від 2-х до 6 років позбавлення волі.