У Дніпрі господар ледь не зарізав квартиранта (Фото)

Днями вночі до Самарського відділення поліції Дніпра звернулась жінка та повідомила, що її співмешканець отримав від господаря будинку численні ножові поранення.

PM243image001

На місце події виїхали поліцейські та встановили, що жінка разом з чоловіком орендує будинок по вул. Андрія Сахарова. Сам господар будинку живе у літній кухні на території домоволодіння. Стосунки між власником та квартирантами були дружелюбні. Ввечері чоловік взяв пляшку оковитої та пішов до господаря, щоб повечеряти та побалакати про життя. Після чималої дози алкоголю чоловіки почали сваритись. Зловмисник розлютився, схопив кухонний ніж та встромив його у живіт квартиранта. Потерпілий вискочив із літньої кухні, але його наздогнав розлючений чоловік та ще раз вдарив ножем в обличчя. Намагаючись якось захисти себе поранений закривав обличчя руками, але нападник не заспокоювався та різав ножем руки та живіт жертви. Жінка в цей час була у будинку. Почувши крики, вона відразу ж викликала поліцію та лікарів.

PM377image002

Медики доставили потерпілого до лікарні, надали допомогу та встановили діагноз – колото-різані рани живота, голови та кінцівок.

Поліцейські затримали 51-річного чоловіка, раніше судимого за крадіжки. На місці скоєння злочину вони вилучили закривавлений кухонний ніж, зазначають у прес-службі ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Затриманий зізнався у скоєному, свою провину усвідомив та розкаявся. Пояснити своїх дій він не зміг, сказав тільки що трагедія сталась через випитий алкоголь.

PM420image003

За даним фактом слідчим відділенням Самарського відділення поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. На даний час йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою. Нападнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.