У Дніпрі коти разом з волонтерами виростили цуценят (Фото)

У Дніпрі п‘ятеро дівчаток-цуценяток терміново потребують вакцинації! Без щеплення шансів не підхопити смертельний вірус майже немає. Розповідають волонтери Дніпра.

«Мама дівчаток, дуже розумна добра вулична собачка, знайшла для своїх одинадцятьох новонароджених діточок найбезпечніше місце проживання… волонтерський притулок для котів! Так коти разом з волонтерами виростили й викормили одинадцять цуценят! Звичайно, и маму не забули, підгодовуємо й готуємось стерилізувати. Зараз настає дуже небезпечний період, коли материнський імунітет перестає захищати, і вони залишаються сам на сам зі смертельними вірусами. Так багато ми вклали сил та грошей, щоб виростити малюків, допоможіть нам дати їм надійний захист від страшних хвороб», – пишуть волонтери «Вірності».

Шестеро цуценят вже знайшли дім, залишилися п`ять дівчаток, які вже стерилізовані і готові до прилаштування. Допоможіть сплатити біля 2 000 гривень за двократну вакцинацію дівчаток.

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА

(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), з поміткою “НА ВАКЦИНАЦІЮ»

Або на поточний рахунок организації:

№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)

ЕГРПОУ: 36365434

Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ

Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро

МФО: 305299

Призначення: благодійна допомога з приміткою «НА ВАКЦИНАЦІЮ»

ЦЕ ВАЖЛИВО!

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!

Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)

Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.