У Дніпрі крадійка «працювала» у пологовому будинку

31-річну дніпрянку поліцейські затримали в одному з пологових відділень. При ній знаходилися викрадені у породіль та вагітних речі. Крадійка зізналась у скоєному та пояснила, що злочини вчиняла з метою придбання наркотиків.

PM44image001

24 жовтня до поліції надійшло повідомлення, що у пологовому відділенні лікарні на проспекті Мануйлівському охоронці виявили підозрілу жінку, яка ховає якісь речі у карманах одягу, зазначають у прес-службі поліції.

PM724image004

«Затриману жінку доставили до Амур-Нижньодніпровського відділення поліції. При проведенні особистого огляду у неї були вилучені два мобільні телефони та золотий ланцюжок. Жінка зізналась у тому, що ці речі вона вкрала у породіль. Крадійка розповіла, що вона вже неодноразово пробиралась у пологові відділення лікарень, а коли жінки засинали або виходили з палат, забирала усі їх цінні речі. На отримані від продажу речей гроші купувала наркотики» – розповів заступник начальника кримінальної поліції Амур-Нижньодніпровського відділення поліції майор поліції Ігор Веремйов.

PM677image002

У діях раніше судимої жінки вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3-х років.

Наразі встановлюються усі обставини справи та перевіряється причетність зловмисниці до вчинення подібних злочинів на території інших медичних закладів Дніпра.