У Дніпрі курсанти допомогли постраждалому у ДТП

Вранці у Дніпрі Олег Манойло і Тетяна Біденчук – курсанти 4 курсу ДДУВС, їхали маршрутним таксі до університету. Через годину ранкове шикування, перевірка, потім заняття. Аж раптом – важкий поштовх, авто різко звертає на узбіччя вулиці Передової, а водій починає гатити по керму і галасувати.  Розповідають у відділенні зв’язків з громадськістю ДДУВС

Паніка поширюється на всіх, і через мить пасажири вже поспішають вийти із салону маршрутного таксі. На дорозі, прямо посеред пішохідного переходу лежить непритомний чоловік. Його збив водій, коли той намагався перебігти дорогу та встигнути зупинити транспорт.

«Половина пасажирів пішла до найближчої зупинки, яка була просто поряд, а інші стояли і мовчки спостерігали, дехто знімав на телефон. Ми з Олегом підбігли до потерпілого, я перевірила, чи є дихання і попросила, щоб викликали швидку. Але ніхто не реагував. І тоді Олег подзвонив медикам, а я викликала поліцію. У мене особисто тієї миті майнула лише одна думка: чому ніхто нічого не робить?» – розповідає Тетяна Біденчук.

Олег Манойло розповідає: до приїзду швидкої постійно були поряд із потерпілим. Як зауважує лікарка швидкої допомоги Тетяна Гасенко, у постраждалого діагностували закриту черепно-мозкову травму середньої тяжкості. Його доставили в місцеву лікарню.