У Дніпрі ловили п’яних водіїв (Фото)

Патрульні виявляють водіїв, які сідають за кермо у нетверезому стані. Так, 22 вересня спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Усенка чоловік із ознаками алкогольного сп’яніння керує трактором. Патрульні прибули на місце події і виявили вказаний транспортний засіб. На водійському сидінні лежав чоловік у майже непритомному стані. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Поліцейські привели його до тями, і запропонували викликати швидку, але той відмовився. До поліцейських звернулися свідки і повідомили, що бачили як чоловік на тракторі неадекватно себе поводив – натискав на усі важелі, від чого машина то рухалася, то зупинялася.

Двоє небайдужих громадян підійшли та вимкнули двигун і забрали ключі. Водій трактор погодився пройти освідування. Драгер показав вражаючий результат. У крові водія було 3,08 проміле алкоголю. На громадянина патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння) та відсторонили від керма.

Ще одного водія напідпитку виявили 23 вересня близько опівночі у Підгородньому на вулиці Казковій. Патрульні зупинили автомобіль Ford Transit за порушення ПДР. Під час спілкування з водієм вони помітили ознаки алкогольного сп’яніння й запропонували йому пройти освідування. Результат виявився позитивним – 2,49% проміле алкоголю в крові громадянина. На нього склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування у стані сп’яніння).