У Дніпрі можна отримати безоплатну правову допомогу

Мешканці Дніпра можуть отримати безоплатну первинну правову допомогу. Її надають у двох відділах Дніпровської міськради за адресами: вул. Михайла Грушевського, 70 (каб. 112) та просп. Слобожанський, 29 (каб. 317). Торік по таку допомогу звернулося близько 5 тис. людей.

Про це розповів заступник директора КУ «Спеціалізована установа з надання безоплатної первинної правової допомоги у місті Дніпрі» Олексій Скірко.

«Кожен хоча б раз у житті стикається з проблемами правового характеру. У нашій установі працюють 17 кваліфікованих юристів, які надають первинну правову допомогу, наприклад, складення заяв і скарг (окрім процесуальних). Найчастіше до нас звертаються щодо субсидій, з питаннями спадкового та земельного права, а також цивільно-правового характеру. Усі питання, які підлягають досудовому врегулюванню, ми допомагаємо вирішувати», – зазначив Олексій Скірко.

До установи також можна звернутися за телефонами: 722-24-19, 722-24-20. Вас попередньо проконсультують і повідомлять про документи, які необхідно мати для вирішення проблеми.