У Дніпрі на вулиці пограбували дівчину (Фото)

Сьогодні вранці, близько 6-ї години спецлінії 102 надійшло повідомлення про пограбування на вулиці Інженерній у Дніпрі. У дівчини невідомий вихопив телефон. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Під час відпрацювання прилеглої території на проспекті Богдана Хмельницького увагу поліцейських привернув молодий чоловік, який схожий за прикметами на ймовірного грабіжника. Ледве побачивши поліцейську автівку,  громадянин різко змінив напрямок руху та намагався зникнути з поля зору.

Патрульні наздогнали та зупинили чоловіка. Під час бесіди, останній поводився дивно та помітно нервував. При собі він мав мобільний телефон, але, на жаль, ні марки чи бодай паролю не знав. Жодних пояснень з цього приводу 24-річний молодик надати поліцейським не зміг.

Інспекторам швидко вдалося знайти власницю мобільного, яка прибула на місце та впізнала свого кривдника. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського відділку поліції, для подальшого з’ясування обставин цієї події.