У Дніпрі на зупинці побили та пограбували чоловіка (Фото)

У Дніпрі патрульні затримали громадян, які ймовірно вчинили розбійний напад на чоловіка з фізичними вадами. Як зазначають у прес-службі патрульної поліції Дніпра, 4 квітня, близько 4-ї години ранку спецлінії 102 надійшло повідомлення про розбій на проспекті Мира. Заявниця сказала, що на зупинці громадського транспорту двоє невідомих чоловіків б’ють іншого.

Поліцейські прибули за вказаною адресою та побачили двох громадян, які при появі патрульних, спробували втекти. Інспектори швидко наздогнали та затримали їх. Громадяни поводили себе агресивно та виражалися нецензурною лайкою. Неподалік, охоронці порядку побачили чоловіка, який ледь тримався на ногах. Інспектори разом із затриманими підійшли до нього, щоб з’ясувати всі обставини.

Потерпілий пояснив поліцейським, що двоє невідомих нанесли йому тілесні ушкодження, забрали банківську карту, грошові кошти та мобільний телефон. Також, чоловік зазначив, що являється інвалідом та має вади зору. Інспектори викликали йому карету швидкої медичної допомоги.

Під час поверхневої перевірки, у громадян охоронці порядку виявили речі потерпілого. На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу Індустріального відділку поліції, для подальшого з’ясування обставин цієї події.