У Дніпрі напали на чоловіка

У Дніпрі поліцейські карного розшуку затримали трьох зловмисників, які скоїли розбійний напад на чоловіка. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

15 вересня близько 23 години до чоловіка, що очікував транспорт на зупинці, підійшло троє невідомих і стали вимагати гроші. За відмову це зробити, один із них розпилив у обличчя потерпілого газ із балончика, а двоє інших стали наносити побої своїй жертві.

Поліцію на місце події викликав перехожий. Прибувши на місце співробітники карного розшуку встановили, що у потерпілого зловмисники забрали гроші та телефон і втекли в невідомому напрямку. В ході оперативно-розшукових дії було встановлено особи нападників. Ними виявилися місцеві чоловіки 20- 24 років. Трійцю було затримано та доставлено до Новокодацького відділення поліції. Викрадене вилучено та повернуто власнику.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про повідомлення підозри чоловікам та обрання ним запобіжного заходу. За скоєний злочин їм загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.