У Дніпрі в одному з дворів знайшли напівживу тварину (Фото)

Це безхатнє кошенятко жило разом з мамою та іншими кошенятами у підвалі одного з будинків Дніпра. Що з ним трапилося – волонтери не знають. Чи то собаки покусали, чи, може, інші “звірі” постаралися. Але Вовчика знайшли вранці напівживого з ранами по всій шиї. Доки він потрапив до клініки, ранки вже й загноїлися.

Зараз він отримав першу допомогу, також лікарі намагаються стабілізувати його стан – у малюка висока температура.

“Ми дуже просимо Вас допомогти оплатити його лікування та перебування у клініці. А також, може хтось пожаліє Вовчика і подарує йому свій дім, адже жити йому після лікування ніде, а повертати його в такий небезпечний для тварин двір, так не хочеться”, – благають волонтери “Верности”.

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА.
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), бажано з поміткою “Для ВОВЧИКА»

Або на поточний рахунок организації:
№ 26000060369643, валюта UAH (Гривня)
ЕГРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Банк отримувача: ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК» м. Дніпро
МФО: 305299
Призначення: благодійна допомога з приміткою «Для Вовчика»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.