У Дніпрі нетверезий водій вирішив сховатися від патрульних (Фото)

Сьогодні, близько 3-ї години ночі патрульний екіпаж помітив на перехресті вулиць Березинської та Іжевської припаркований автомобіль BMW. З першого погляду здалося, що в ньому нікого немає. Повідомляють у прес-службі патрульної поліції Дніпра.

Патрульні вирішили перевірити чи справді авто покинуте. Втім, присвітивши ліхтариками, вони помітили, що в салоні біля водійського сидіння ховається чоловік. Охоронці порядку вирішили зачекати неподалік, аби з’ясувати причину такої дивної поведінки громадянина. За кілька хвилин водій BMW рушив з місця на великій швидкості. Патрульні подали йому вимогу про зупинку, але той не відреагував і намагався зникнути з поля зору поліцейських.

На вулиці Петрозаводській водій не впорався з керуванням і з’їхав на узбіччя в купу ґрунту. Під час спілкування інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік від освідування відмовився. Втім, це не завадило патрульним скласти на нього 4 адмінматеріали: за керування у стані сп’яніння та без відповідних документів, за порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортного засобу та за невиконання вимоги про зупинку. 28-річного чоловіка відсторонили від керування.