У Дніпрі невідомий проник до чужого помешкання

У Дніпрі жінка приїхала до свого помешкання, в якому тривалий час вже не проживає. Тож хотіла впевнитися, що там все гаразд. Втім, господарка виявила пошкоджений замок вхідних дверей, а всередині невідомого. Пояснити як він потрапив до її житла чоловік відмовився, залишати його теж.

Патрульні прибули на виклик громадянки. Жінка надала їм документи, що підтверджували її право власності на вказане житло. Поліцейські пройшли до квартири. В одній з кімнат вони виявили чоловіка. На питання, що він тут робить, той не відповідав, але поводився агресивно та намагався піти. Громадянина затримали за допомогою фізичної сили та кайданок і вивели з помешкання.

Пізніше виявилося, що вказаний 44-річний громадянин не має постійного місця мешкання, раніше засуджений за крадіжку та грабіж. Місяць тому він проник до житла заявниці і проживав там. Жінка ж виявила, що з її квартири зникли меблі та фортепіано, а також пошкоджена систему газопостачання. Чоловік зробив з неї саморобний обігрів, з якого постійно виходило полум’я. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування усіх обставин події.