У Дніпрі незаконно працювали кіоски

У Дніпрі триває боротьба з незаконно встановленими тимчасовими спорудами (кіосками). Так, 2 липня на громадській зупинці по просп. Гагаріна, 118-120 (навпроти ТРЦ «Даффі») прибрали одразу чотири незаконно працюючих кіоски. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Торгівельні точки працювали без дозвільних документів і з порушенням правил благоустрою. Демонтували їх відповідно до рішення виконкому міської ради. Попередньо шістьом власникам було вручено припис, щоб самостійно прибрати кіоски. Двоє з них це зробили самостійно, інші попередження проігнорували.

«Як завжди, демонтовані кіоски доправляються на відповідний штраф-майданчик. Якщо власники забажають їх забрати, вони повинні сплатити за демонтажні роботи, а також їхнє зберігання. На місці прибраних споруд буде виконано благоустрій території. Загалом із початку року в різних районах міста демонтовано вже близько 200 незаконно розміщених тимчасових споруд. На цьому не зупиняємося й продовжуватимемо виявляти та прибирати ті кіоски, що працюють незаконно», – наголосив юрист КП «Благоустрій міста».