У Дніпрі обіцяють провести незвичайне вечірнє шоу

З 14 до 16 грудня у Дніпровському державному цирку відбудеться VІІІ Міжнародний фестиваль дитячого та юнацького естрадно-циркового мистецтва «Яскрава арена Дніпра». Повідомляють у прес-службі міської ради.

Особливістю цьогорічного фестивалю буде перше в Україні вечірнє шоу «Ніч у цирку». Розпочнеться воно 14 грудня, о 20:00. «Не розкриватимемо всіх подробиць цього заходу, але точно можемо заявити, що це буде шоу нового формату, яке назавжди зламає стереотипні уявлення про циркове мистецтво, поєднавши приголомшливі трюки молодих артистів та спецефекти», – розповів генеральний директор та художній керівник Дніпровського державного цирку Віктор Шабатько.

За словами директора фестивалю Ольги Обласової, цього року оргкомітет отримав рекордну кількість заявок на участь у конкурсі – понад 500. У результаті попереднього відбору визначили 350 майстрів циркового мистецтва з України, а також Фінляндії та Угорщини, які змагатимуться у різних вікових категоріях від 6 до 22 років. На конкурсному фестивалі будуть представлені різні жанри циркового мистецтва: повітряна та партерна гімнастика, жонглювання, еквілібр, каучук, акробатика, клоунада тощо.

Виступи конкурсантів проходитимуть 14 і 15 грудня на арені Дніпровського цирку. 16 грудня, о 12:00 та 16:00, відбудеться оголошення переможців та гала-концерт.