У Дніпрі особлива «родина» бореться з небезпечним вірусом (Фото)

У Дніпрі Боцман і Ася – це собаче подружжя. І він, і вона тяжко захворіли. Щоб вилікувати цю особливу родину – потрібні кошти. Тому волонтери Дніпра знову звертаються до небайдужих мешканців міста.

«Вони були звичайними вуличними собаками, дали життя цуценятам. Прижилися усією сім’єю на СТО, звідки їх не виганяють. Наразі Ася стерилізована, але всі продовжують жити разом і піклуватися одне про одного. Парвовірус першими своїми жертвами вибрав цуценят. Не встигли волонтери доправити їх до клініки та почати інтенсивне лікування, як виявилося, що Боцман з Асею теж захворіли. Вірус дуже небезпечний, ніколи не можна бути впевненими, що тварина одужає. Але ми намагаємось врятувати усіх», – повідомляють волонтери дніпровської «Вірності».

Просимо небайдужих допомогти сплачувати за лікування Боцмана та Асі, а також їх двох малюків!

ДОПОМОГТИ можна на карту ПриватБанку № 4731 2191 1353 6209 або Монобанку № 5375 4141 0815 4955 ШЕВЧЕНКО ОКСАНА ОЛЕКСАНДРІВНА
(ВКАЗАТИ тут чи на форумі ДАТУ, ЧАС та суму допомоги), з поміткою “ДЛЯ БОЦМАНА ТА АСІ»
Або на поточний рахунок организації:
UA52 305299 00000 26000060369643
ЄДРПОУ: 36365434
Отримувач: ВIРНIСТЬ, ДМГОЗТ
Призначення: благодійна допомога з поміткою «ДЛЯ
БОЦМАНА ТА АСІ»
ЦЕ ВАЖЛИВО!
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!
БУДЬ ЛАСКА, ОБОВ’ЯЗКОВО ПИШІТЬ У КОМЕНТАРЯХ час\дату\суму перерахування – це важливо! Дякуємо за вашу допомогу та небайдужість!
Якщо гроші перераховуються з примітками “кому найбільш потрібно”, “на срочников”, то гроші ідуть у фонд (тобто конкретно тій тварині, у темі якого вы написали, гроші не перераховуються!)
Будь ласка, зберігайте квитанції протягом тижня.