У Дніпрі охоронець супермаркету по-звірячому побив чоловіка

Ситуація сталася ще 17 січня, коли до Соборного відділення поліції надійшло повідомлення, що до Дніпропетровської міської лікарні швидкої медичної допомоги доставлено чоловіка з тяжкими тілесними ушкодженнями. Повідомляють у  прес-службі поліції.

Поліцейськими було встановлено, що в магазині по проспекті Героїв охоронцями був затриманий крадій. Працівник магазину замість того, аби викликати поліції,  вийшов з чоловіком на вулицю та під час з’ясування стосунків почав його бити та наносив удари навіть тоді, коли потерпілий впав на землю. Після побиття охоронець залишив потерпілого лежати на вулиці.

В результаті проведених заходів поліцейські затримали зловмисника, який побив чоловіка. Ним виявися 38-річний раніше не судимий чоловік.

Також було встановлено, що потерпілий неодноразово притягувався до адміністративних правопорушень, зокрема за дрібне хуліганство, розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, проживання без паспорту, порушення тиші у громадських місцях, На даний час перевіряються правдивість свідчень охоронця про спробу крадіжки в магазині.

За даним фактом слідчим відділенням Соборного відділення поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Зловмиснику в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України вручене письмове повідомлення про підозру. За вчинення даного злочину чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5-ти до 8-ми років.

Залишити відповідь